Hustler Raptor SD - Fantastisk ZeroTurn til kampagnepris Hustler Raptor SD - Fantastisk ZeroTurn til kampagnepris! Årets Hustler ZeroTurn Tilbud!

Raptor SD har en stor 2-cylindret Kawasaki-motor og en bred 122 cm klipper med sideudkast, hvor du også har mulighed for at montere bioklip. Betegnelsen SD står for Super Duty, hvilket betyder at maskinen er udstyret med ekstra store hjul, et kraftigere klippebord, luksussæde med armlæn, timetæller og meget andet, som ellers kun findes på de større Hustler ZeroTurn modeller. Lige nu sælges den til en helt skarp kampagnepris i en begrænset periode!

Hustler Raptor SD - Fantastisk ZeroTurn til kampagnepris! Hustler Raptor SD - Fantastisk ZeroTurn til kampagnepris! Årets Hustler ZeroTurn Tilbud!

Hvis du er på udkig efter en stærk zeroturn plæneklipper så er denne Hustler Raptor SD helt sikkert en oplagt mulighed. Det er et fantastisk tilbud, hvor du får en kvalitets zeroturn, til markedets skarpeste pris! Hustler laver kun zeroturn maskiner i aller højeste kvalitet og du bliver helt ssikkert ikke skuffet! 

Årets Hustler ZeroTurn Tilbud! Hustler Raptor SD - Fantastisk ZeroTurn til kampagnepris! Årets Hustler ZeroTurn Tilbud!

Tilbage til Hustler Raptor SD

Tilbage til Hustler ZeroTurn Model-oversigten