Om ZTR ApS - officiel importør af Hustler og Branson

Vores målsætning:

De skandinaviske forbrugere skal forsynes med maskiner i absolut topkvalitet til de helt rigtige priser.
Efterfølgende skal maskinerne bakkes op af god service og let-tilgængelige reservedele. 
Hjørnestenen i ZTR er vores to top-mærker inden for hver sin maskin-kategori. Hustler som laver markedets bedste zeroturn plæneklippere, hvilket de har de gjort siden 1964 og Branson som byder på et stort udvalg af traktorer til alverdens formål og behov. 

Navnet ZTR:

Vort navn ZTR er en forkortelse af Zero Turn Radius, som betyder "ingen venderadius". Udtrykket bruges om maskiner, som kan dreje så skarpt, at de overhovedet ikke efterlader uklippet græs, når de vender rundt. Vi er specialister i maskiner af denne type.

Personerne bag:

ZTR ApS tegnes af to rutinerede personer fra branchen;

Direktør - Torben Dag Nielsen - kendt fra DAG Maskiner, hvor han har været Hustler-forhandler, lige siden Hustler kom til Danmark og de seneste år også landsdækkende distributør for Hustler. Torben importerer også Branson, der ligesom Hustler er er kendt for den høje kvalitet. Herudover ejer Torben blandt andet Fenger System ApS, som producerer og sælger specialmaskiner til trykkeri-branchen, over hele verden.

Salgs- og Marketingschef, medindehaver - Anders Sidelmann Skovholm - tidligere kendt fra importfirmaet Hastrac A/S, hvor han i 19 år var salgs- og marketingskonsulent. Anders var med til at introducere Hustler for de danske forhandlere i 2005 og opbygge mærket til at være markedsledende inden for professionel græsklipning. Anders har også været salgs- og marketingschef for engrosvirksomheden A/S Niels Larsens have- og parkafdeling.

Sammen er vi stærke - Torben og Anders brænder begge for maskiner, men det fælles firma har kun opnået sin succes, på grund af opbakningen fra vores stærkte net af lokale forhandlere rundt om i hele landet. Der er dog stadige ledige områder, så hvis du er intereseret i at blive forhandler, er du altid velkommen til at kontakte os.