HUSTLER 2021 PRODUCT LINE

Det nye Hustler model-program er stærkere end nogensinde. Eksempelvis har den helt nye serie af Raptor-modeller har fået en kraftig fuldsvejset chassisramme, nye kraftige BigBite-dæk, nye komfortable luksus-sæder med armlæn, højere kapacitet via klippere med Full Open udkast og meget andet. Vi tager forbehold for ændringer i priser og specifikationer. 

Du kan selvfølgelig stadig se 2020 produktprogrammet. Klik her - Hustler 2020

Grillo FX27 ZeroTurn med alle de smarteste funktioner. Klipperen er monteret forrest og den skifter let mellem bagudkast og BIO-klip. Den har FlipUp til rengøring - helt genialt!

Se også Grillo FX27 ZeroTurn Se også Grillo FX27 ZeroTurn med masser af fede funktioner

Indtast din overskrift her

Vi annoncerer på de fleste online medier med Hustler Zeroturn

Hustler ZeroTurn

En Hustler ZeroTurn er den hurtigste og mest effektive plæneklipper på markedet. Den drejer let og ubesværet om sin egen akse - helt uden venderadius. Hustler er den originale ZeroTurn - bygget siden 1964 i Hesston, Kansas, USA og stadig den bedste. Klik på de forskellige modeller og find mere information.

I den nye 2021 Hustler og Grillo folder kan du opleve det nye Hustler model-program, som er stærkere end nogensinde. Eksempelvis har den helt nye serie af Raptor-modeller har fået en kraftig fuldsvejset chassisramme, nye kraftige BigBite-dæk, nye komfortable luksus-sæder med armlæn, højere kapacitet via klippere med Full Open udkast og meget andet.

Filmen viser nogle af fordelene ved den helt nye Hustler Raptor-serie, som har fået en nyudviklet og fuldsvejset chassisramme, de helt nye BigBite-dæk med bedre greb i underlaget, nye komfortable luksus-sæder med armlæn, højere kapacitet via klippere med Full Open udkast og meget andet.

Se 2021-modellerne her! Se mere om 2021-modellerne her!

Læs 6 gode grunde til at du skal vælge en Hustler ZeroTurn næste gang:

Tilpas din Hustler med ekstraudstyr, så den passer perfekt til dit behov:

Historien bag Hustler og konstant udvikling siden 1964: