ZTR bliver Hustler importør

ZTR bliver Hustler importør

ZTR ApS overtager officielt eneimporten af maskiner fra Hustler.

ZTR ApS tegnes af to rutinerede personer fra branchen;

Direktør - Torben Dag Nielsen - kendt fra DAG Maskiner, hvor han har været Hustler-forhandler, lige siden Hustler kom til Danmark og det seneste år også landsdækkende distributør for Hustler. Torben importerer også Branson, der ligesom Hustler er er kendt for den høje kvalitet. Herudover ejer Torben blandt andet Fenger System ApS, som producerer og sælger specialmaskiner til industrien, over hele verden.

Salgs- og Marketingschef - Anders Skovholm - tidligere kendt fra importøren Hastrac A/S, hvor han som salgs- og marketingskonsulent har været med til at introducere Hustler for de danske forhandlere og opbygge mærket til at være markedsledende inden for professionel græsklipning. Anders har også været salgs- og marketingschef for engrosvirksomheden A/S Niels Larsens have- og parkafdeling.

Sammen er vi stærke - Torben og Anders brænder begge for maskiner, men det fælles firma har kun opnået sin succes, på grund af opbakningen fra vores stærkte net af lokale forhandlere rundt om i hele landet. Der er dog stadige ledige områder, så hvis du er intereseret i at blive forhandler, er du altid velkommen til at kontakte os.

01-12-2015 12:00